SREČANJE VETERANOV IN VETERANK GASILSKE ZVEZE MARIBOR

V četrtek, dne 13. 12. 2018 smo v Gasilski zvezi Maribor organizirali tradicionalno že deseto prednovoletno srečanje veteranov in veterank. Letos je bilo srečanje v PGD Rače.

Več kot 240 veterank in veteranov je pozdravil namestnik predsednika PGD Rače Tepej Rok in domač župan občine Rače – Fram g. Branko Ledinek. Vsem skupaj sta zaželela dobrodošlico, dobro počutje v njihovem društvu in občini Rače – Fram in seveda vse dobro v letu, ki prihaja.

Prisotne je nagovoril in pozdravil tudi predsednik Gasilske zveze Maribor in član UO GZS tov. Slavko Kramberger, na koncu pa jih je pozdravil tudi pobudnik tega srečanja predsednik komisije za delo z veterani in član sveta veteranov pri Gasilski zvezi Slovenije tov. Peter Šipek.

Da pa prisotni niso poslušali samo govorov, je za dobro vzdušje poskrbela trebušna plesalka iz Dupleka. Vzdušje se je nadaljevalo ob dobri hrani in dobri kapljici vinu Veteran, z glasbo pa je navdušil ansambel Viničarji. Da pa je vse skupaj lepo potekalo, pa je poskrbel moderator David Kumer, ki je član upravnega odbora Gasilske zveze Maribor in predsednik PGD Dvorjane.

Velika zahvala gre vodstvu PGD Rače, in vodstvu Gasilske zveze Maribor, katera ima veliko posluha in razumevanje do veteranov in veterank.

Zahvala pa gre tudi članom in članicam PGD Rače za pomoč pri izvedbi srečanja!

Zapisal Peter Šipek

Skip to content