16. NOVOLETNO DRUŽENJE ČLANIC GZ MARIBOR

Kot smo si lani ob začetku leta obljubile, da se čez leto spet dobimo in se veselo zavrtimo, tako je bilo.

A vmes se je veliko zgodilo! Pravijo, da življenje niso dnevi, ki so minili, ampak trenutki, ki smo si jih zapomnili. Zapomnimo si svetle in temne, ostali sčasoma zbledijo.

Pomembno pa je, da držimo skupaj. Čutiti pripadnost organizaciji, a organizacijo sestavljajo ljudje. Ko ti ljudje postanejo prijatelji so naloge dobro opravljene.

Odlično so se izkazale članice PGD Radvanje v pripravi letošnjega novoletnega srečanja. Zbralo se nas je 110 članic. Med nami smo vedno vesele še kakšnega predstavnika iz GZ Maribor. Tokrat smo gostile predsednika tov. Slavka Krambergerja in podpredsednika tov. Petra Šipka. Oba sta kratko in jedernato povedala, da cenita naš trud pri delu, ter da smo vidne na vseh nivojih gasilske organizacije. Pohvala, hvaležnost, vzpodbudna beseda,.. to je moč za nove naloge. Zahvaljujemo se vsem v PGD Radvanje, ki so nam omogočili brezskrben večer.
Leto se je začelo. Pred nami so novi plani. Tisti, ki smo si jih sami zastavili in tisti, ki se spontano zgodijo. Takrat rečejo: gasilci – na pomoč! Z vami smo tudi članice, računajte na nas!

Zapisala: predsednica komisije za članice na GZ Maribor
Darinka Kodrič – Darja

Skip to content