POSVET ČLANIC MARIBORSKE REGIJE

V okviru letnega progama članic Mariborske regije smo 7.4.2017 izpeljali zelo dobro obiskano predavanje. Udeležilo se nas je 105 članic, od tega 63 članic GZ Maribor.

Predavateljica je bila predsednica Sveta članic GZS, tov. Vladimira Bučevec. Med nami je bila prvič. Kot vodja članic je prav, da so jo članice spoznale v živo. Predavanje o osebnosti gasilca je neizpeta tema. Vedno aktualna, kajti za dober in pozitiven lik gasilca je potrebno graditi in nadgrajevati osebnost vsakega posameznika. Gasilci pa imamo prigaran ugled v naši družbi, ki ga moramo vzdrževati in negovati. Vladka je poudarila pomen tovarištva med člani, tako v društvu kot na najvišjih nivojih organizacije. Predavanje je bilo dinamično, življenjsko, aktualno in tudi zabavno, tako kot to Vladka zna.

Na posvetu nas je že v začetku pozdravil predsednik Regijskega sveta tov. Maks Lešnik in predsednik PGD Hoče – tov. Jure Šac. Pozdravila sta vse prisotne, se nam zahvalil za naš trud in prispevek v gasilski organizaciji in nam zaželela tudi v prihodnje veliko uspešnega dela.
Posvet je otvorila in se gostom zahvalila tov. Mira Greifoner – predsednica Komisije za delo s članicami Mariborske regije. Zahvaljujemo se PGD Hoče, da smo v njihovih prostorih preživeli prijeten večer. Iskrena zahvala pa gre članicam PGD Hoče, ki so poskrbele za sladke dobrote.

Zaključile smo ob sproščenem klepetu, kajti tako se vedno naveže kako novo poznanstvo

Zapisala
Darinka Kodrič – Darja
Predsednica Komisije za delo s članicami GZ Maribor

Skip to content