19. SREČANJE ČLANIC GZ MARIBOR

“Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica”.

Besede, ki jih je uporabil starogrški filozof Aristotel pred našim štetjem, imajo še danes močan pomen. V njih lahko prepoznamo naše članice, ki se v gasilski organizaciji združujejo, a prihajajo iz različnih poklicev in talentov in jih koristno uporabimo v naši organizaciji.

Tokrat se nas je zbralo rekordnih 144, iz 17 društev GZ Maribor. Prijazen sprejem, dobrodošlica moških v metuljčkih, prijetno urejena dvorana, igriva glasba so prvi pokazatelji, da je pred nami nepozaben večer.

V uvodnem delu je voditeljica tov. Nina Momm izzvala goste k pozdravnim besedam. Vsak je dodal nekaj prijaznih besed ob začetku novega leta in se zahvalil za delo v preteklem letu. Prijazne besede, pohvala, spoštovanje, zaupanje, opaznost našega dela so vrednote, ki nam dajo motivacijo za nadaljnje delo. V polni dvorani je bilo med nami veliko mladin, zagnanih članic, ki so bile med nami prvič. A bile so z nami tudi članice, ki so si v dolgih letih gasilskega dela nabrale bogate izkušnje.

Ko koristno združimo s prijetnim lahko ustvarimo čudovit družabni večer. Sodelovanje in prijateljske vezi se krepijo prav ob takih dogodkih. Kjerkoli se čez leto srečamo, v predvidenih ali nepredvidenih situacijah, je sodelovanje lažje.

Zahvaljujemo se organizacijski ekipi PGD Hoče za nepozaben večer!

Zapisala Darinka Kodrič – Darja, Predsednica komisije za članice na GZ Maribor

Skip to content